Keur-/leermeester paneelbouw

Bedrijfsomschrijving

Technisch- Handels- En KOnstruktie BUReau bv, bedrijfsnaam THEKOBUR bv, is op 1 januari 1975 opgericht als onafhankelijk en zelfstandig opererend bedrijf, met als doelstelling het produceren van kwalitatief hoogwaardige paneelbouwsystemen ten behoeve van de utiliteit en industrie.
Ook opleidingen en zorg voor het personeel en bezoekers is een voortdurend proces. VCA, BHV(+AED+EHBO), RIE en Kenteq zijn goed geregeld. THEKOBUR is in diverse branches en op verschillende vakgebieden actief. In principe zijn wij het aanspreekpunt voor de elektrotechnische aannemer in de utiliteit en industrie. Diverse deelgebieden zoals zorg en welzijn, building, retail en distributie behoren tot onze specialisaties. Maar ook transport, scholen, universiteiten, bibliotheken en ict-gelieerde faciliteiten zoals datacenters. Voor al deze vakgebieden heeft  THEKOBUR al talloze grote maar ook kleinere projecten gerealiseerd.
Om op de hoogte te blijven van alle branche- en arbeid gerelateerde zaken zijn wij lid vanTechniek Nederland.

Functieomschrijving Keur-/leermeester

Als keur-/leermeester binnen het bedrijf ben je verantwoordelijk voor de volgende taken.
In eerste instantie het bewaken van de kwaliteit tijdens de montagewerkzaamheden en het uitvoeren van eindcontroles volgens vastgelegde procedures. Administratieve werkzaamheden zijn noodzakelijk om input te geven aan de uitvoering van de ISO9001 en ISO14001.
Ten tweede het theoretisch en praktisch instrueren en begeleiden van leerlingmonteurs en stagiairs tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden.
Ten derde: Doordat de kwaliteitscontrole geen hele dagtaak is, wordt verwacht dat er ook meegewerkt wordt in de productie. Incidenteel zullen ook werkzaamheden op locatie uitgevoerd moeten worden, waarbij tevens een eindcontrole kan plaatsvinden.
Je werkt samen met de chef-werkplaats onder directe verantwoordelijkheid van de bedrijfsleider.

Je bent in het bezit van:

  • Middelbaar/hoger beroepsonderwijs, bij voorkeur elektrotechniek MBO4 of HTS Elektro-/Energietechniek opleiding. HBO denkniveau.
  • Rijbewijs B en VCA is noodzakelijk.
  • Ervaring van minimaal een jaar in een soortgelijke functie.
  • Kennis van de Office-omgeving en bereidheid om cursussen te volgen die specifiek zijn voor de te gebruiken keuringsapparatuur.

Je bent kritisch ingesteld met een hoog verantwoordelijkheids gevoel, een teamspeler en communicatief sterk. Goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste. Kennis van schakel- en verdeelinrichtingen is gewenst. Hands-on mentaliteit, flexibel inzetbaar, gemotiveerd en geduldig. Zelfstandig maar ook in teamverband werken.
Het volgen van trainingen van diverse fabricaten: Schneider/Legrand/Eaton.

Er wordt een contract voor 6 maanden aangeboden, bij gebleken geschiktheid wordt dit een vast contract.


Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Vakantiegeld

Deadline sollicitaties: 31-12-2020
Soort dienstverband:
Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: €3.500,00 - €4.500,00 per maand

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar administratie@thekobur.nl.


Acquisitie op de vermelde vacatures door detacherings-/uitzendbureau’s is niet gewenst
Thekobur © 2020 | Website door MKB Webconcept