Nieuws

Thekobur heeft als eerste in Nederland in een smartpanel het SmartLink-systeem van Schneider Electric op grote schaal toegepast voor een tweetal projecten: De Visafslag in Scheveningen en Luchthaven Schiphol.
In het project Visafslag wordt de meting van de afgaande groepen door middel van Powertags via een encrypted draadloos protocol aangesloten op het Acti 9 SmartLink-systeem. Op de Luchthaven Schiphol worden eindgroepen bij uitschakeling ook doorgemeld op het SmartLink-systeem. Zo wordt de down-time van een eindgroep(gebruiker) sterk verkort en kunnen de metingen over de gehele wereld middels een App worden uitgelezen.

   

 

Thekobur zal binnenkort een “Smart” evenement organiseren met voor u alle mogelijkheden van de verschillende fabrikanten op een rij om te laten zien wat wij voor u kunnen bieden om de verdeelinrichtingen te digitaliseren. Hierover volgt binnenkort voor u een uitnodiging. Heeft u verder interesse of vragen omtrent dit evenement neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Thekobur heeft zich gespecialiseerd onder andere in verdeelkasten voor de retail. Er wordt van diverse onderdelen die benodigd zijn een ruime voorraad gehouden waardoor er heel snel op de wens van de opdrachtgever gereageerd kan worden. Zo zijn er al diverse winkels in verschillende disciplines voorzien van onze verdeelinrichtingen.

Thekobur © 2018 | Website door MKBstunter