corona-update

Rijswijk, 16 maart 2020

Naar aanleiding van de door de regering tot nu toe opgelegde maatregelen, berichten wij u inzake het Coronavirus in combinatie met onze werkzaamheden.

In verband met de toelevering van materiaal vanuit diverse grossiers en toeleveranciers zowel nationaal als internationaal, dienen wij noodzakelijkerwijs maatregelen te nemen om verdere besmettingen tegen te gaan.

Ook als gevolg van het niet verkrijgbaar zijn van beschikbare materialen of van langere levertijden dan wij gewend zijn om u te kunnen blijven bedienen, treffen wij onder andere onderstaande maatregelen.

  • Alle werkzaamheden buiten de fabriek in Rijswijk zullen vanaf 16-03-2020 tot nader order worden opgeschort.
  • Werkbezoeken, werkopnames en afspraken op locaties binnen en buiten ons bedrijf zullen vanaf 16-03-2020 tot nader order worden opgeschort.
  • Levering van onze producten zal per project in overleg plaatsvinden.
  • Wij zullen ervoor zorgen dat alle fysieke contacten tussen onze medewerkers onderling en anderen niet meer kunnen plaatsvinden.

Wij zijn ons er van bewust dat dit op bepaalde projecten vervelende situaties met zich mee kan gaan brengen. Wij blijven dit monitoren en wanneer deze situatie verandert wordt u middels onze site hiervan op de hoogte gebracht.

Thekobur en haar medewerkers vragen u onze keuzes te respecteren en bieden u op voorhand onze excuses aan voor het ontstane ongemak. Thekobur zal binnen haar mogelijkheden alles eraan blijven doen om u van dienst te kunnen zijn.

Voor nu hopend op uw medewerking en begrip.

Thekobur © 2020 | Website door MKB Webconcept